Jag vill anmäla mitt intresse för lägenhet

Till intresseanmälan
Intresserad?
MARMORLYCKAN TRYGGHETSBOENDE

 

TRYGGA HYRESRÄTTER MED

SOCIAL GEMENSKAP

Motionsspår

I Breared finns gott om gröna miljöer för utevistelse som inbjuder till rörelse och umgänge. Motionsspår, cykelleder och närheten till den fantastiska strandmiljön gör det enkelt för dig att ta en en stärkande promenad längs havet eller i den gröna skogsmiljön. Flera fina golfbanor finns också i närheten.

Lokaltrafiken går flera gånger per timme till Marmorgatan från Varberg centrum. Tidtabell finns på hallandstrafiken.se

För ett aktivt och socialt liv

Marmorlyckans Trygghetsboende är till för dig som fyllt 70 år och klarar dig alldeles utmärkt själv. Här bor du i ett hus med andra personer i samma ålder, men i egen lägenhet. Som hyresgäst i Trygghetsboende ges möjlighet till större trygghet och social närvaro än vad du kanske upplever idag.

I trygghetsboendet bor du i en vanlig lägenhet och sköter om ditt eget hem. Här finns gemensamma utrymmen för samvaro, hobby och glädje samt en trygghetsvärd som stöd till att skapa en vi-känsla. Målsättningen med boendeformen är att skapa möjlighet till gemenskap mellan hyresgästerna och  att erbjuda gemensamma aktiviteter som motverkar ensamhet och isolering.

Nybyggt, välplanerat och ljust

Lägenheterna är moderna, ljusa och bekväma med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Bostäderna uppfyller givetvis alla de tillgänglighetskrav som finns.

I fastigheten finns bekvämligheter så som hiss från mark, laddningsmöjlighet för elrullstol, tvättmaskin i den egna bostaden, kermikhäll, micro och inbyggnadsugn i kök. Badrummen är anpassade för dig som har svårt att röra dig, det finns inga eller låga trösklar i bostaden.

Tryggt och socialt

För att skapa ytterligare gemenskap och samhörighet finns en trygghetsvärd några timmar varje vardag. Trygghetsvärden hjälper även till att organisera utflykter och gemensamma aktiviteter för dig och dina grannar. Här behöver ingen känna sig ensam.

I fastigheten finns en hemtrevligt möblerad gemensamhetslokal med ett välutrustat kök och tv.  Strax utanför lokalen finns  en väl tilltagen uteplats.
Hyresgäster i Marmorlyckan Trygghetsboende har möjlighet att boka gemensamhetslokalen de tider trygghetsvärden inte är på plats.

Det vänliga kvarteret

Marmorlyckan har plats för alla. En kreativ blandning av hyresrätt och bostadsrätt med gemensamma ytor som uppmuntrar till möten mellan människor. Blandade boendeformer gagnar också social hållbarhet i ett längre perspektiv då människor kan bo kvar i samma område även om boendebehovet förändras.
Järngrinden har tillsammans med Mjöbäcks projekterat hela kvarteret och äger de hyresrätter som är byggda här, inklusive Marmorlyckan Trygghetsboende. Uthyrningen av lägenheterna till trygghetsboendet förmedlas via Järngrinden.

Lägenhetsfakta

Antal lägenheter26 st - 1 rok eller 2 rok.
Antal våningar6, hiss finns.
RumsstandardVitmålade väggar och ekparkett.
BadrumVåtrumsmatta och dusch.
KökKyl/frys, micro, spis och diskmaskin.
TvättTvättmaskin och torktumlare.
BalkongerJa, från våning 2.
HushållselIndividuell mätning.
Internet, tv, telefoniVia Telia.
Varm- och kallvattenIndividuell mätning.
P-platsJa, hyrs separat.
NärserviceCoop, vårdcentral, folktandvård.
GemensamhetslokalJa

INTRESSERAD AV ATT BO I MARMORLYCKAN TRYGGHETSBOENDE?

Då är du hjärtligt välkommen att skicka en intresseanmälan så tar vi vidare kontakt med dig.
När din intresseanmälan är inskickad och det finns tillgängliga lägenheter kommer vi att kontakta dig för vidare information. Det är helt gratis att registrera sig och du förbinder dig inte till något.